Terug naar GENERAAL PARDON... Bericht schrijven
Bericht 53 t/m 72 van 92
Naam hans van de mortel
Datum 30-12-2007 02:31:25

GEWELDIGE SITE. Ook duidelijk en begrijpelijk voor moslims. Als moslims slim zijn dan zouden zij overstappen op de bijbel (50x zo dik als de koran) en de koran (2% van de bijbel) in het vuur gooien. Waarom? Omdat de koran keer op keer naar de bijbel verwijst. Een moslim mag aannemen dat God in staat is geweest zijn eerdere naar de mensen gezonden boeken te beschermen. CONCLUSIE: de koran is een goedkoop aftreksel van de bijbel en kan dus nooit van God afkomstig zijn. Of willen moslims liever een goedkope tweedehands god aanbidden? Ik vrees van wel.

Naam Turkish soldiersssss
Datum 31-10-2007 18:31:45

Sommige mensen zijn simple minded. Zoals de makers van deze site!!!!

Reactie van de Generaal

Hoezo, is dat zo? Wat vind u trouwens van de Armeense genocide? Ook geschikt voor de Koerden?

Naam Alexander
Datum 13-10-2007 13:29:52

Hoeveel niet-westerse allochtonen binnenlaten??? Bedoelt u vanuit het buitenland? Daar valt nog wel een grens voor af te grendelen mocht je dat echt willen. Of bedoelt u vanuit de biologische tijdbom van de zwangere buiken bij alle hier gevestigde allochtone broedmachines? Als je dat wil inperken zal je geboortenbeperking moeten opleggen, maar als iemand dat durft voor te stellen is het plafond natuurlijk weer te laag!

Naam Misselijk
Datum 05-09-2007 23:15:01

Kritiek op het wel of niet samengaan van verschillende culturen..hm, levert misschien een interessante discussie op. Wat ik op deze site lees is kortzichtig, toont van een laag IQ (vraag mij werkelijk af of je zelf wel in staat bent om een formulier in te vullen...refererend aan het verhaaltje over antillianen). En dan het beeldmateriaal, ik geloof dat ik moet overgeven...MISSELIJK MAKEND!

Reactie van de Generaal

Mogelijk confronteert de realiteit u met een cultuurshock. Als u bent uitgekotst, laat u dan eens weten hoeveel niet-westerse immigranten u op de lange termijn wil binnenlaten, dus niet kortzichtig gezien. Wij stellen deze vraag standaard en krijgen er standaard nooit antwoord op.

Naam Tim Vermeulen
Datum 28-08-2007 22:26:24

De wijze waarop de laffe, ruggegraatloze linkse Kerk de vrijheid van meningsuiting op allerlei manieren tracht te beknotten en de wijze waarop zij keer op keer plat op de buik gaat voor de eisenbundel van de moslims is ronduit schandalig en tegelijk zielig te noemen! Deze 'politiek-correcte' dhimmi-politici durven schaamteloos beweren dat ze in een democratie leven. Weg met de linkse, achterbakse dictatuur en weg met de oprukkende fascistische Islam! Europa mag nooit EurabiŽ worden!

Naam Viktor
Datum 31-07-2007 09:47:39

Als je zo goed bent met het opzoeken van informatie... Zou je dan ook kunnen uitleggen welk verband er is Tussen Nederland en slavenarbeid?? Oja, ook graag waar Nederland financiele vermogen aan te danken heeft?? En ook nog is even wat toelichting waarom er zo veel allochtonen in Nederland zijn.. Nouu....Laten we t eerst over Nederland hebben daarna gaan we wel overstappen na andere landen

Reactie van de Generaal

Oude Grieken en Romeinen hadden slaven net als de Joden zoals je op de bijbelschool kan horen (Jezus veroordeelde de slavernij helemaal niet). Afrikanen vinden slavernij normaal en de Arabieren deden die handel in vroeger eeuwen al na. Dat bracht de blanken op een idee. Nederland verdiende er goed aan, zij het minder dan Engeland. De blanken schaften de slavernij ook weer als eersten af: in Nederlands IndiŽ in 1863, in de VS in 1865. Te Amsterdam staat een slavernijmonument, waar huidige allochtonen anti-Nederlandse gevoelens bij koesteren; volgens sommigen spelen vorige levens mee ( Homepage ).
Antiwesterse emoties kunnen zich opladen aan slaventhematiek, maar onverwerkte trauma's kunnen onderbelicht blijven, denk maar aan de Troostmeisjes, seksslavinnen verkracht uit naam van de Japanse keizer. In Achterbuurt Afrika zijn kindsoldaten. In godsdiensten zijn vrouwen het slaafse geslacht, zie Homepage

Naam Secretaris-genera...
Datum 16-07-2007 14:44:04

u weet een en ander goed te brengen. U lijkt mij een waardig opponent, met wie op geduldige en ordentelijke wijze een debat mogelijk is. Ook al sta ik lijnrecht tegenover, u komt mij voor als een redelijk persoon, die zich niet laat verleiden tot het doen van populistische uitspraken.

Neemt u deze woorden ter harte. uw mening is radicaal, maar dient gehoord te worden. Doch, vervalt u niet in stemmingmakerij, maar bedient u zich liever van uw rede en uw verstand.

Groeten uit Ollandistan!

Reactie van de Generaal

POPULISME: Wat is dit? In dagelijks spraakgebruik het volk naar de mond praten? Bijvoorbeeld: "Blij dat ik Rij". Dit schaadt het milieu. Wat de immigratie aangaat schaadt de meerderheidsopinie van het volk juist niet het milieu. Nieuwe partijen die hierop inhaken worden door de zittende badinerend als "populistisch" bestempeld (maar zij zijn zelf ook ontstaan met stemmen uit "het volk").
STEMMING MAKEN: Door de groeiende afstand tussen volk en politiek in de Jaren 80 en 90 namen nieuwe rechtse partijen het volk als referentie voor beleid. Ook in de 21e eeuw worden Fortuyn en Wilders voor populist uitgescholden. Multicultureel gesproken vinden wij dat deze moedige bakens in zee juist alle steun verdienen, waar de meeste voorstanders uit het volk echter te laf voor waren, geblokkeerd door de politiek correcte stemmingmakerij van de Linkse Kerk. Om die reden is deze website ruim vijf jaar geleden begonnen om tegenstemming te maken via hersenspoeling tot gezond verstand.

Naam Senna
Datum 25-04-2007 22:38:56

Waarom maak je deze site
IK als 14 jarig meisje word iedere dag gepest door dat ik 'allochtoon' word genoemd
ik krijg woorden naar me hoofd gegooid waar ik niks mee te maken heb, wat moet ik terug naar mijn land. NEDERLAND IS MIJN LAND EN DAT ZAL OOK ALTIJD ZO BLIJVEN.
Dus ga niet denken dat jullie door jullie praat en deze site's ons klein gaan krijgen ja waarom zijn jullie zo oneerlijk ik doe helemaal NIETS verkeerd en mijn familie ook niet ik zit in 2 gymnasium mijn broer zit op de universiteit in nijmegen, WAAROM?
jullie kwetsen me echt - maar weggaan hier dat NOOIT - knoop dat maar goed in je oren.

Reactie van de Generaal

Hou eerst op met jezelf voor te stellen als slachtoffer. Je kunt uittreden uit de zieligheidscultuur waar Links Nederland de allochtonen in koestert. Deze site richt zich tegen de (autochtone) Linkse Kerk. Nadat je bent gestopt met zelfbeklag kan je eens aangeven welke inhoud van onze pagina's onjuist is. Argumenteren moet je toch leren op het Gymnasium. Begin de zin dan ook met een hoofdletter.

Naam Willem
Datum 17-12-2006 18:34:55

Moslima's op weg naar de top? Dat hebben ze dan op de muzzelmannetjes voor, die doorgaans in de goot verblijven. Nederland heeft geen allochtonenprobleem, want op Marokkanen en Antillianen na zijn alle groepen uitstekend geintegreerd. Chinezen, Vietnamezen, Indiers en Indonesiers, het zijn maar enkele voorbeelden van volkeren en culturen die zich wel hebben aangepast, ook zonder hun identiteit te verliezen. Waar Aziaten een verrijking zijn voor ons land, zijn Marokkanen een verarming. Hun cultuur staat te ver van ons af, met een allah die borg staat voor arm en onderontwikkeld, en dat willen ze vooral zo houden. Dat blijkt ook uit hun scholing, die op een aanzienlijk lager peil staat dan gemiddeld. Waar ze wel hoog in scoren is de criminaliteit, je kunt maar ergens in uitblinken... Als ze hier ooit willen integreren zullen ze nog heel wat huiswerk dienen te verrichten, en daarnaast zichzelf een grote spiegel moeten voorhouden, want aan zelfinzicht en zelfkennis ontbreekt het helaas.

Naam Nausicaa
Datum 14-12-2006 14:15:43

Volgens Geert Wilders gaat onze cultuur mank aan orde, discipline, fatsoen, geborgenheid en weerbaarheid tegen speciaal: de politieke islam.
De gemiddelde Nederlander, zo citeert Wilders Thomas Rosenboom, denkt dat hij overal recht op heeft, is ongeremd en meent geweldig te zijn.
De vrijheid, leert Wilders van de Duitse wijsgeer Peter Sloterdijk, is gedegenereerd tot chaos, decadentie, vormloosheid en onverantwoordelijkheid. De baby-boomers kunnen maar niet loskomen van hun "anti-autoritaire nervositeit" uit de Jaren 60, maar hun kinderen snakken naar orde.
Nederland heeft een beschavingsoffensief nodig, zowel tegen losbandige vrijblijvendheid, als tegen de vijand van de open samenleving: de politieke islam.
Geloofsbarbarij verwijt atheÔsten multi-etnische verzoening te duperen. De religieuze politieke trukendoos klapt pas dicht als Grondwetartikel 1 verdwijnt.
Geen multicultureel nihilisme en uit naam van een opperwezen hervormingen afdwingen, maar de Nederlandse als Leitkultur.

Naam marcel
Datum 13-05-2006 23:35:50

dat de linkse minderheid nederland al decenia lang in de uitverkoop gooit, aangevoerd door gesubidieerde moraalridders welke de gekste dingen uit de hoek zoeken om hun positie te rechtvaardigen is geheel waar. Het feit dat de meeste nederlanders te dom zijn om dat te begrijpen helaas ook.

Naam Bart
Datum 12-05-2006 10:53:21

En dan nog even een bericht aan Moslimaaaa uit rotterdam.

Islam een vredig geloof???
Dus vandaar de reden dat je in je berichten alle personen die hun mening delen met Generaal Pardon 1 van de ergste en meest voorkomende ziektes in Europa toewenst.
Ja klopt helemaal.
Ik krijg meteen zo een ongelooflijk vredig gevoel van binnen. Ik denk dat ik me ook bekeer vandaag. Ik ben heel blij dat zulke berichten in dit gastenboek staan dat vult nog net even hetgeen aan in deze site wat ik nog miste, Een moslim die persoonlijk nog even bewijst hoe ziek jullie geest is.
Gr Bart

Naam Bart
Datum 12-05-2006 10:46:08

REF. Aan marokkaans meisje.

HAHA, wij jaloers omdat jullie in dikke auto's rijden, Dat is tenminste het enige wat ik uit jou reactie op deze website in normaal nederlands eruit kon halen. Als je de site van Meneer Pardon nog even goed doorleest kom je er denk ik wel uit waarom jullie in van die "dikke" auto's rijden.

gr. Bart

Naam Annika
Datum 08-05-2006 16:16:22

Voorstel om het woord allochtoon te vervangen voor Euroshopper.

Naam "janvd
Datum 01-05-2006 00:42:14

het is diep treurig zoals er op deze site met de Nederlandse taal wordt omgegaan je kunt geen bericht lezen of het staat bol van de taalfouten... jammer, of is dit inherent aan het niveau van de inzenders?

Naam Jamila
Datum 26-04-2006 13:25:48

He generaal van de nietsnutten weetje ik lachte me dood toen ik deze site zag... wat een pijn allemaal, he... en het gaat je nog meer pijn doen als wij ons steeds beter gaan ontwikkelen hier en hoge baantjes innemen... ach ja als ik dit lees weet ik weer waarom ik studeer,zodat ik uitschot als jij later lekker mn schoenen laat poetsen, je geeft me echt motivatie
maar ik geef je nog 1 tip misschien moet je wat cijfers en feiten bij inzetten

en als een marokkaanse je geslagen of zo erg beledigd heeft dat je niet meer kan slapen van de pijn en machteloosheid...dan spijt me dat erg namens alle marokkanen hier in Nederland... Ik bedoel het is niet normaal een mens zo erg te laten lijden...

nou sterkte verder, en vergeet niet na regen komt zonneschijn

Reactie van de Generaal

Geachte Jamila,
Feiten en cijfers kunt U vinden op onze pagina's over statistiek en opinie.
Wij zijn ervan overtuigd dat immigranten zich, zoals U schrijft doodlachen om ons slappe Nederlanders. Graag geloven wij ook dat U serieus meent ons in de toekomst tot slaven te willen maken. Ongeveer een kwart van de oorspronkelijke Nederlanders was het daar ook mee eens. Zij waren geslagen, niet door Marokkanen, maar door hun ouders. En als wraak op Nederland waren zij voor onbeperkte immigratie. De nieuwkomers kregen van hen een zieligheidstraining. De andere driekwart was ertegen maar durfde zijn mond niet open te doen uit angst een neonazi te lijken. Deze website probeert hen over een drempel te helpen, en is dan ook niet gericht tegen allochtonen, maar tegen autochtonen van de Linkse Kerk.

Naam karima
Datum 28-03-2006 13:17:03

gebeurd!Dat soort mensen die dus inderdaad een verkracht meisje laten ophangen en haar als dader beschuldigen handelen dus tegen de regels van de islam in.Of je het nou wel of niet wilt horen E ISLAM IS VREDIG.Zoek maar eens op waar staat dat wij inderdaad zulke meiden mogen ophangen.En oh ja hoe dom kan je zijn dat je zegt dat een vrouw haar schaamgebied moet bedekken, maar dat dit niet klopt omdat zij kinderen heeft!Bij dit punt dacht ik deze man of eerder gezegd dit jongetje heeft een erg laag IQ,dat zulke mensen nog weten hoe ze een site moeten openen,petje af.Ik bedoel DUH dat ze kinderen kan krijgen.Wij bedekken onszelf namelijk wel voor andere mannen(we zetten onz lichaam niet te koop!)maar een echtgenoot en echtgenote hebben geen schaamte voor elkaar.Hoop dat je hier wat van hebt geleerd,zo niet dan lees ik het wel.Ik kan namelijk ook een hele site vol gaan schrijven, maar voor nu ga ik weer verder met studeren.WAt erg heh ook ik ben zo een moslima dat op weg is naar de top!!!

Reactie van de Generaal

Hallo moslima 'dat op weg is naar de top', waar staat dat moslims verkrachte meiden mogen ophangen? Weten wij niet. Dit wel:
Bukhari 1 2 28 Vrouwen vormen de meerderheid van de bewoners van de hel. (zie ook volume 7, boek 62, nr. 124, 125)
Bukhari 1 6 301 Vrouwen zijn dommer dan mannen.
Bukhari 1 6 301 Vrouwen mogen niet vasten en bidden tijdens hun menstruatieperiode.
Bukhari 1 6 301 Vrouwen zijn minder spiritueel dan mannen.
Bukhari 1 6 301 Vrouwen kunnen voorzichtige verstandige mannen van het rechte pad afbrengen, enz. enz.
DUS: zo komt men makkelijk bij het ophangen van verkrachte meiden.
Toen er voor OVERSPEL nog geen straf was bedacht, haalde Mohammed een straf uit het Oude Testament, via de profeten van Israel naar men meende ook een openbaring van God: steniging. Later heeft men hieraan vastgehouden menend dat de koran het voorschrijft. Maar steniging is helemaal niet de straf. Op overspel staan namelijk HONDERD STOKSLAGEN. Dat is alles, dus hou U aan de Koran!

Naam karima
Datum 28-03-2006 13:05:02

Wat een trieste site. In eerste instantie dacht ik deze man schijnt niet te weten waar hij over praat, maar naar mate ik zijn ACHTERLIJKE TEKST doorliep, wist ik het zeker, JIJ BLIJKT EEN HERSENLOZE WATJE te zijn. Je schrijft over de islam alsof jij dat hebt bestudeerd, wat totaal niet blijkt. ALs jij je nou daar eens in zou gaan verdiepen dan pas zou je wakker worden en je schamen voor al die onzin die je uitkraamt. Kijk eens naar jullie zelf. Mochten de vrouwen hier vroeger werken??? Moesten zij ook niet gewoon thuis blijven en voor eht gezin zorgen? Moesten zij niet ook gewoon hun lichaam bedekken???En ik zal je even wakkerschudden wat bereft de islam. Er is namelijk een verschil tussen wat er in de koran staat en wat de mensen uitvoeren. Heel vaak denken jullie dat iemand een moslim is, maar dan blijkt dat hij niets van zijn geloof praktiseerd, waardoor sukkelige mensen zoals jij een behoorlijk vertekend beeld krijgen.OOk wij als moslims schrikken weleens van wat er in de wereld

Naam Henk Friezen
Datum 02-02-2006 22:09:55

Hoi ik ben henk 49 Jaar en woon in Capelle Zeeland, Mijn vader en moeder hebben mij verteld hoe hier in 1944 Marokkanen hebben gestreden tegen de Duitsers terwijl Nederland zich al overgegeven had is hier de strijd nog lang door gegaan dus van mij mogen deze moedige mensen hier blijven!

Door hen heb ik een deel van mijn vrijheid te danken. Vergeet niet dat in WW2 meer als 92000 Marokkanen hebben gevochten voor onze vrijheid in heel Europa!

Gegroet Henk!

Reactie van de Generaal

In 1940 zijn Marokkanen uit het Vreemdelingenlegioen dood aangespoeld op de Zeeuwse kust. In 1945 heeft inderdaad 1 Marokkaan meegevochten om ons te bevrijden. Hangjongens krijgen nu vakantietrips naar Westerbork als middel tegen het anti-semitisme onder Marokkanen. Als je links bent mogen de misdaadcijfers van in Nederland geboren Marokkanen met Nederlands paspoort niet meer als "Marokkaans" worden geregistreerd. Maar voor de Marokkaanse nakomelingen zelf is het Marokkaans zijn juist erg belangrijk. Door benadrukken dat Marokkanen zgn. meevochten in WOII hoopte men dan ook verstoring van de Dodenherdenking tegen te gaan door Marokkanen. Volgens u mogen "deze moedige mensen" hier blijven. Wat een utopisch plaatje hebt u in uw hoofd. Hebt u wel eens een Marokkaan gezien? Lees eerst onze special over deze groep. En nu de hamvraag (die nooit beantwoord wordt): HOEVEEL Marokkanen mogen en moeten er van u nog bijkomen, als uw eigen buren welteverstaan, en wat betaalt u daar graag voor??

Naam Nicki
Datum 29-01-2006 16:15:30

Daar gaan we weer hoor... weer de zoveelste site waarop iemand gewoon zijn/haar woede wil laten zien tegenover een bepaalde groep mensen..alhoewel ik geen marokkaan ben heb ik meer last van gewone nederlandse jongens...(vaag uitziende types met meer metaal in hun oren dan een klein metaalverwerkingsfabriekje)ze zijn ook lang niet heilig hoor!Ik hoor heel vaak : kut turk/kut marokkaan terwijl ik gewoon op straat loop dus dat gedoe over marokkaanse jongeren mag af en toe wel kloppen maar nederlandse jongeren zijn even erg... en dat zooi over die smiley??ik heb er nooit over gehoord...en wie zegt dat het marokkaanse jongeren waren?...het kan net zo goed gewoon rotzooi zijn wat de schrijver schrijft...aangezien hij alles op een subjectief manier interpreteerd... wel veel woede zeg...kostte zeker heel artikel lang om af te koelen huh..ik vind het maar zonde van tijd.... dit bericht eigenlijk ook ..want mensen die zulke artikels schrijven verander je niet gauw van mening..

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende